Telif Hakları / Copyrights

Telif Bildirimi

Haritalara Kayıt Servisi web sitesi üzerinde yayınlanmakta olan tüm yazılı ve görsel içerikler, uluslararası geçerliliğini sağlamış bulunan Creative Commons ve DMCA lisansı ile koruma altına alınmıştır. Bu sebeple www.haritalarakayitservisi.com adresi üzerinde yayınlanmakta olan içerik ve içerikler ticari amaçla kullanılamaz. Kopyalandığı taktirde kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Kopyalanması durumunda orjinal metin üzerinde kaynak bağlantısı haricinde değişiklik yapılamaz.

Google Telif Hakları / Google Copyrights

Haritalara Kayıt Servisi web sitesi içerisinde konu ve hizmet anlatımlarında adı geçen; Google, Google Haritalar, Google Maps, Google Rehber, Google Earth, Google+ ve Google Logosu ile Youtube markası ve Youtube Logosu Google Inc.'in ticari markalarıdır. Web sitemizde yer alan yazılar ve bilgilendirmeler, ilgili servislerle alakalı yapılan değerlendirmelerimiz sonucu üretilmiştir. Hiç biri mevcut markalar veya hizmetler ile ilgili taahhütler içermez.

Google, Google Maps, Google Places, Google Earth, Google+ and Google logos, Youtube and Youtube logo are the trademarks of Google Inc.

Yandex Telif Hakları / Yandex Copyrights

Haritalara Kayıt Servisi web sitesi içerisinde konu ve hizmet anlatımlarında adı geçen; Yandex, Yandex Haritalar, Yandex Navigasyon ve Yandex Logosu Yandex LLC'nin tescilli markalarıdır. Web sitemizde yer alan yazılar ve bilgilendirmeler, ilgili servislerle alakalı yapılan değerlendirmelerimiz sonucu üretilmiştir. Hiç biri mevcut markalar veya hizmetler ile ilgili taahhütler içermez.

Yandex, Yandex Maps, Yandex Navigation and Yandex logo are the trademarks of Yandex LLC

Apple Telif Hakları / Apple Copyrights

Haritalara Kayıt Servisi web sitesi içerisinde konu ve hizmet anlatımlarında adı geçen; Apple, Apple Maps Connect ve Apple Logosu Apple'ın tescilli markalarıdır. Web sitemizde yer alan yazılar ve bilgilendirmeler, ilgili servislerle alakalı yapılan değerlendirmelerimiz sonucu üretilmiştir. Hiç biri mevcut markalar veya hizmetler ile ilgili taahhütler içermez.

Apple and Apple logo are the trademarks of Apple

Tomtom Telif Hakları / Tomtom Copyrights

Haritalara Kayıt Servisi web sitesi içerisinde konu ve hizmet anlatımlarında adı geçen; Tomtom, Tomtom Navigasyon ve Tomtom Logosu Tomtom'un tescilli markalarıdır. Web sitemizde yer alan yazılar ve bilgilendirmeler, ilgili servislerle alakalı yapılan değerlendirmelerimiz sonucu üretilmiştir. Hiç biri mevcut markalar veya hizmetler ile ilgili taahhütler içermez.

Tomtom and Tomtom logo are the trademarks of Tomtom

Giriş Yap

Parolanızı mı unuttunuz?

Hesap oluştur?